menu
Word Lid
Verkiezingsdeelname

Regelmatig vraagt men ons of we als Vlaams Belang in Herk-de-Stad zullen deelnemen aan de lokale verkiezingen van 13 oktober. Het antwoord is ondubbelzinnig ja, we nemen deel en willen ook in Herk-de-Stad onze mensen vertegenwoordigen in de gemeenteraad.

Enkele jaren geleden zijn we met enkele militanten van Vlaams Belang een lokale werking gestart in onze gemeente. We zijn ondertussen uitgegroeid tot een kleine maar goed samenhangende afdeling waarvan twee leden, Kim Beutels uit Schulen en Guy Cordonnier uit Donk, kandidaat zijn voor de nationale verkiezingen van 9 juni.

De nationale kandidaten Kim Beutels en Guy Cordonnier,
met voorzitter Wouter Beheydt en ondervoorzitter Ben Veekmans.

Vlaams Belang zal in Herk-de-Stad ook deelnemen aan de lokale verkiezingen van 13 oktober met Kim als lijsttrekker. We zijn daarbij realistisch in onze verwachtingen. Wij zijn immers geen echte politici maar gewone mensen die beseffen dat het zo niet verder kan en zich daarom engageren. We willen in de gemeenteraad het belang van de Herkse bevolking vooropstellen, waar mogelijk constructief meewerken en waar nodig oppositie voeren.

Als democratische partij bij uitstek zijn we bereid met iedereen in gesprek te gaan. We hebben er alle vertrouwen in dat we onze visie met sterke rationele en morele argumenten kunnen staven. Wij hebben dan ook geen behoefte aan boycots of cordons om de dialoog met andersdenkenden te vermijden.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF